Geosparc

The geospatial architects

Schrijf nu in voor de 2-daagse opleiding "Productief met QGIS"

 2-DAAGSE OPLEIDING 

“PRODUCTIEF met QGIS” 

Deze QGIS-training gaat over de bediening van QGIS, juist voor mensen die al ervaring hebben met een ander GIS-pakket. Het belangrijkste leerdoel is het vertrouwd raken met de werking van QGIS: de wijze waarop de user interface van QGIS werkt, plus het gebruik van QGIS als toegang tot het platform van andere Open Source GIS-software.  

We doen dit door een combinatie van theorie- en praktijkles, in de vorm van presentaties en oefeningen. 

De oefeningen zijn samengesteld in de vorm van een doorlopende casus. Hierdoor is de logische samenhang tussen de verschillende onderdelen gewaarborgd. Deze casus wordt stap voor stap doorlopen, met bij iedere stap aandacht voor een nieuw onderwerp. 

Wat? 

In deze QGIS-training komen de volgende onderwerpen aan bod: Data inlezen, Data visualiseren, Data editeren, het Opensource eco-systeem, Consumeren webservices, Maken van kaarten, Georefereren, Plug-ins, Projecties, Klaarmaken voor webservices, Geoprocessing en Modelleren.

Deze QGIS-training is voor mensen die wél al met GIS werken en dat nu met QGIS willen gaan doen. 

Wanneer? 

Donderdag 18 en vrijdag 19 mei 2017

Van 9.00h tot 16.00h 

Waar? 

In de kantoren van Geosparc: Brugsesteenweg 587, 9030 Gent 

Prijs? 

€ 850/ per deelnemer (excl. BTW) Inbegrepen: het benodigde lesmateriaal, alsook lunch, koffie/thee, water en frisdranken  Laptops worden voorzien indien je er zelf geen kan meebrengen. 

Inschrijven? 

Stuur een e-mail naar: rita.vermeersch@geosparc.com met daarin je contactgegevens, die van je organisatie en het aantal personen die willen deelnemen.