Parktrack+logo.jpg

SLIMME INZICHTEN IN UW PARKEERBELEID

 
 
 

Uw stad wordt overspoeld door auto’s. Winkeliers klagen dat klanten niet bij hun winkels kunnen parkeren. Bewoners kunnen niet langer dicht bij huis parkeren. Uw stad heeft een efficiënte oplossing nodig om de verkeersstromen en parkeerproblemen beter te beheren.

Om parkeren in uw stad of gemeente vlotter en efficiënter te laten verlopen heeft u een oplossing nodig voor het beheer van parkeerplaatsen door middel van sensoren. Met Parktrack van Geosparc brengen we u de perfecte oplossing.

Parktrack geeft u een realtime overzicht van alle parkeerplaatsen die met een sensor zijn uitgerust en vertelt u precies hoe lang auto's zijn geparkeerd op deze parkeerplaatsen. Het biedt u een betrouwbare en gebruikersvriendelijke interface voor de effectieve overstays in uw stad. PARKTRACK is een onmisbare tool voor slimme inzichten en bijsturingen in uw parkeerbeleid.

Met PARKTRACK kunt u:

  • eenvoudige en betrouwbare rapportering opstellen op basis van uw beschikbare sensordata, aangevuld met stad-specifieke mobiliteitsfactoren

  • een real-time overzicht op kaart krijgen van alle parkeerplaatsen met sensoren in uw stad/gemeente ten allen tijde weten hoe lang de parkeerplaatsen reeds bezet zijn

  • inzicht krijgen in het gebruik van parkeerplaatsen, zoals parkeerplaatsen voor elektrische auto's

  • op een betrouwbare en efficiënte manier optreden bij overschrijding van de tijdslimieten

  • verbinding maken met alle soorten sensoren

  • informatie van GIPOD koppelen en ingrijpen op tijdelijk niet beschikbare parkeerplaatsen (Inname Openbaar Domein)

Parktrack staat open voor integraties met hardware, software en applicaties. Zo integreert Parktrack bijvoorbeeld met Spotbooking, en koppelt het met het GIPOD voor beheer van het openbaar domein.

 
 
De nieuwe Parktrack applicatie is een echte meerwaarde voor de afdeling Mobiliteit van stad Leuven. De applicatie is overzichtelijk, helder en zeer gebruiksvriendelijk. De implementatie werd op zeer korte tijd afgerond en we kregen vanaf de eerste dag een professionele en behulpzame begeleiding van de medewerkers van Geosparc.
— Stad Leuven

Modules

Meer weten?

Bar.png