Geosparc lanceert koppeling met Mijn Burgerprofiel

Mijn Burgerprofiel van de Vlaamse Overheid streeft ernaar om alle digitale, persoonlijke gegevens die bij de verschillende overheden bekend zijn te bundelen. Mijn Burgerprofiel is een online verzamelplaats van gegevens en een online profielpagina.

Geosparc lanceert deze week de koppeling tussen SPOTBOOKING en Mijn Burgerprofiel. Deze koppeling past volledig binnen de missie van Geosparc om het leven van burgers te verbeteren met weldoordachte oplossingen. Burgers kunnen door deze integratie inloggen met hun burgerprofiel bij Spotbooking en krijgen notificaties over de status van hun vergunningsaanvragen voor inname openbaar domein, terrassen, evenementen of handel. De integratie met Mijn Burgerprofiel kwam tot stand in samenwerking met Stad Kortrijk en Agentschap Informatie Vlaanderen.

Berdien De Roo